Word
smaakmaker

What

Food & drinks

Van Aziatisch, Burgers, Cocktails… tot Zuid-Amerikaans, het kan allemaal. Onze sma(a)kmakers lossen jouw culinaire streetfoodverwachtingen in. Steeds aanpasbaar naar jouw wensen. Van groot foodtruckfestival tot het aanleveren van een selectie aan foodtrucks. Met SMA(A)K zet je kwaliteit voorop.

Caret

Sfeer & beleving

Hippe beats, easy jazz, rock&roll… Onze platenspeler draait op volle toeren. Naast food & drinks brengen we vooral heel veel gezelligheid mee. Met onze picknickbanken, parasols, lampjes en vlagjes… toveren we iedere locatie om tot iets uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Caret

Totale organisatie

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare partner met ervaring en oog voor detail. We zorgen voor de totale organisatie en coördinatie van A tot Z. Steeds in overleg en rekening houdend met het afgesproken budget. Geen zorgen is hier de boodschap. Laten we er samen iets onvergetelijks van maken!

Guideline
Tussenbeeld

Why

Het is origineel en iederéén vindt er zijn goesting: van lekker eten tot gezellig ontspannen.

Caret

De ongedwongen sfeer en picknickbanken zijn dé manier om het héle bedrijf samen te brengen, van werknemers tot management.

Caret

Geen zorgen, geen overlast. Wij regelen alles voor jou tot in de puntjes: personeel, muziek, belichting...

Tussenbeeld
Guideline

How

Volledig op maat: samen kiezen we de juiste foodtrucks, animatie en decoratie.

Caret

Één contactpersoon en een team van sma(a)kmakers op het feest en achter de schermen.

Caret

De formule is flexibel: of je nu een bedrijfsincentive of gezinsdag voor je personeel wil organiseren.

Guideline
Tussenbeeld
Guideline

Zij zijn overtuigd

"Het ikea-foodtruckfestival was geweldig. Erg verrassend, gezellig en sfeervol. In Zweden hebben ze daar en woord voor: hygge"

Cindy Herbec, Ikea

"De communicatie met Jürgen verliep erg vlot en alles verliep zoals gepland"

Filip Verboven, HBVL

"De lampjes, vlaggetjes, picknickbanken... De ongedwongen sfeer is me het meeste bijgebleven."

Lizy Cosemans, CM
Tussenbeeld
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

20-08

SMA(A)K - Vilvoorde - 20/08>22/08

Dag smaakmakers! We zijn weer van de partij dit jaar en ja hoor... We hebben er zin in! Jullie ook? Dan zien we elkaar terug van 20 tem 22 augustus. Tot dan?!

Lees meer ›
27-08

SMA(A)K - Oudsbergen - 27/08>29/08

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus kan je de magie van SMA(A)K beleven op het gezellige kerkplein! Tot dan?!

Lees meer ›
03-09

SMA(A)K - Herent - 03/09 > 05/09

Dag smaakmakers, Ook dit jaar strijken we neer in het wondermooie Herent! Kom vooral meegenieten van onze swingende beats, lekker eten en gezellige sfeer! Tot dan?!

Lees meer ›
17-09

SMA(A)K - Turnhout - 17/09>19/09

Dag smaakmakers, we strijken van 17 tot en met 19 september neer in het prachtige stadspark van Turnhout met maar 1 boodschap: Genieten, genieten en nog eens genieten! Tot dan?!

Lees meer ›
24-09

SMA(A)K - Kortenberg - 24/09>26/09

Dag sma(a)kmakers, dit jaar kan je heerlijk komen genieten van de sfeer, de live - muziek, het lekker eten & beleving op SMA(A)K. In de oude abdij van Kortenberg geven onze foodtruckers het beste van zichzelf.

Lees meer ›
01-10

SMA(A)K - Lokeren - 01/10>03/10

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 01 tot en met zondag 03 oktober kan je de magie van SMA(A)K beleven op de gezellige markt van Lokeren! Tot dan?!

Lees meer ›