REGISTRATIE FOODTRUCKS

SMA(A)K - Zilvermeer (Mol)

Dag smaakmakers, in het weekend van OLV Hemelvaart bestaat het Zilvermeer in Mol 65 jaar! En SMA(A)K is erbij om dit te vieren! Vier dolle dagen pret in het Zilvermeer.

Lees meer ›

SMA(A)K - Zeebrugge

Dag smaakmakers, zin in zee? Mis de boot niet & kom het verlengd weekend van Pinksteren naar Zeebrugge. De boulevard aan Seafront wordt omgebouwd tot de culinaire hotspot van het zeetje! Houd de boot niet af en noteer het in je agenda.

Lees meer ›

SMA(A)K - De Gavers (Geraardsbergen)

Dag smaakmakers, van 24 mei t.e.m. 26 mei beklimmen we met SMA(A)K de muur van Geraardsbergen. Zet je beste beentje maar voor!

Lees meer ›

SMA(A)K - Sint Katelijne Waver

Dag smaakmakers, we trekken in het weekend van 31 mei tem 02 juni voor de eerste keer naar Sint Katelijne Waver. We toveren het plein aan het gemeentehuis om tot de meest gezellige plaats van Vlaanderen. Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Aarschot

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 07 tot en met zondag 09 juni kan je de magie van SMA(A)K beleven in het gezellige Aarschot! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Mechelen

Dag smaakmakers, drie dagen genieten van SMA(A)K in Mechelen! Van 14 juni t.e.m. 16 juni zijn we te gast in de Speecqvest in Mechelen ... zien we je daar?

Lees meer ›

SMA(A)K - Lanaken

Dag smaakmakers, van 21 tem 23 juni gaan we met SMA(A)K naar Lanaken. Heerlijk genieten in de schaduw van het kasteel. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Peer

Dag smaakmakers, de ideale start van 'de grote vakantie'. Kom van 28 juni tem 30 juni genieten van heel wat lekkers en vooral heeeel veeeel gezelligheid op SMA(A)K in Peer. Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Turnhout

Dag smaakmakers, van vrijdag 05 juli tem zondag 07 juli kan je ons vinden in het stadspark te Turnhout. Vakantie in eigen land! Tot dan?

Lees meer ›

SMA(A)K - Grimbergen

Dag smaakmakers, ook dit jaar strijken we met SMA(A)K neer in Grimbergen. We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit aan 'het Museum voor de Oudere Technieken' om samen met ons te feesten, eten en genieten van de hartverwarmende sfeer! Uiteraard kan dit met een lekkere Grimbergen in de hand. Santé! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Lommel

Dag smaakmakers, van vrijdag 19 juli tem zondag 21 juli kan je ons vinden in het Burge(r)meesterpark van Lommel. Foodtrucks, heerlijke drankjes, ... en heel veel gezelligheid! Zien we jullie daar?

Lees meer ›

SMA(A)K - Hasselt

Dag smaakmakers, in Hasselt zitten we ook dit jaar weer in het Kapermolenpark. Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli staan onze foodtruckers, naar jaarlijkse gewoonte, paraat om je te voorzien van wat lekkers! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Sint Truiden

Dag smaakmakers in St Truiden, het is weer zover... Van 02 augustus tem 04 augustus toveren we jullie prachtige stadspark weer om tot het paradijs voor foodies van alle leeftijden. Jullie komen toch ook? Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Aalst

Dag smaakmakers, drie dagen genieten van SMA(A)K in Aalst! Van 09 augustus tem 11 augustus zijn we te gast op het werfplein te Aalst ... zien we je daar?

Lees meer ›

SMA(A)K - Sint Niklaas

Beste smaakmakers, we heten jullie van harte welkom op Foodtruckfestival SMA(A)K in Sint-Niklaas. Kom van 15 augustus tot en met 18 augustus proeven van de gezelligheid in het Romain De Vidtspark. Tot dan!

Lees meer ›

SMA(A)K - Kortenberg

Dag smaakmakers, we zijn verheugd dat we voor de derde keer met SMA(A)K te gast zijn in Kortenberg. Kom heerlijk met vrienden & familie genieten van de gezellige sfeer aan 'De oude abdij'. Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Tielt

Dag smaakmakers, we trekken voor de tweede keer dit jaar naar West Vlaanderen. Aan de vooravond van het schooljaar zijn we te gast in Tielt. Van vrijdag 30 augustus tem zondag 01 september toveren we het Generaal Maczekplein om tot het gezelligste festival van België (en ver daarbuiten). Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Diest

Dag smaakmakers, we nodigen jullie graag uit om SMA(A)K in het weekend van 6 september tot 8 september te komen beleven in Diest. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Lees meer ›

SMA(A)K - Temse

Dag smaakmakers, in het weekend van 13 september tem 15 september kan je in Temse komen genieten van al het bijzonders van SMA(A)K. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Genk

Dag smaakmakers, in het weekend van 20 t.e.m. 22 september sluiten we ons seizoen af in het mooie Genk! Allen daarheen!

Lees meer ›